Hoppa till huvudinnehållet

Lilla Bandet bjöd på sång och musik

Publicerad:
Lilla bandet med Ulrika Claesson och Johan Pettersen.
Lilla bandet med Ulrika Claesson och Johan Pettersen. Foto: privat

SPF Aktivs månadsmöte fylldes med både sång och musik. Det bjöds på ett uppträdande av Lilla Bandet, Sveriges minsta orkester, som bestod av Ulrika Claesson, sång och Johan Pettersen, keyboard.

De bjöd på en trevlig stund med glad musik och roliga historier. Publiken fick höra visor av bland annat Sven-Ingvars, Dan Andersson och Evert Taube men också eget material som Nya pensionärsvisan.

Ingrid Nordqvist och Lillevi Eriksson slog ett slag för Hopplös Gympa och fick hela publiken på fötter för ett kortare gympapass. För dem som är intresserade av att fortsätta gympan finns möjlighet på fredagar på Vitalgym.

Elisabeth Ferrmark Johannesson meddelade att stavgång med utgångspunkt Kalhyttan sker varje torsdag. Om man vill ha styrketräning kan man gå till Vitalgym på onsdagar, där Jerry Bjord tar emot.

Rolf Sander och Anders Storm från resekommittén informerade om kommande resor. Den 28 oktober går den sedvanliga teaterresan till Säffle och musikalen ”Kinky Boots”, än finns platser kvar. Den 3-4 december är det dags för adventskonsert i Blå Hallen, Stadshuset och kryssning med Cinderella till Åland.

Nästa möte sker onsdag 11 oktober då kommundirektör Hannes Fellsman informerar och svarar på frågor. Den 8 november är det mannekänguppvisning.

Artikeltaggar

Hannes FellsmanKalhyttanMusikMusikalerSångSven-Ingvars

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.