Hoppa till huvudinnehållet

BILDEXTRA: Finalen avgjordes i Lilla VM - deltagare i alla åldrar

Publicerad:
Det var deltagare i alla åldrar.
Det var deltagare i alla åldrar. Foto: Sven-Åke Karlsson

Under helgen arrangerade Kroppa IF finalen utav Lilla VM. Det fanns också klasser för äldre deltagare.

  • Foto: Sven-Åke Karlsson
  • Foto: Sven-Åke Karlsson
  • Foto: Sven-Åke Karlsson
  • Foto: Sven-Åke Karlsson
  • Foto: Sven-Åke Karlsson

De yngsta som deltog var 10 år och den äldsta klassen var 85. Utöver åldersklasserna fanns öppna klasser med olika svårighetsgrad. För deltagarna i klasserna 12-16 var det final i Lilla VM. Det är som en serietävling för ungdomar i Värmland.

Det var flera deltagare från kommunen som tävlade framgångsrikt. Magnus Mossberg från Lesjöfors vann H50. Felicia Kruse från Kroppa blev tvåa i D10. Gunnar Johansson som tävlar för Filipstad, vann sin klass H85.

Totalt startade ungefär 160 löpare från olika delar av Värmland, Dalarna och Dalsland.

Artikeltaggar

Kroppa IFLesjöforsMedaljerRekordSkolorSportTurneringar

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.