Hoppa till huvudinnehållet

Nyedshov illa ute: ”Det blev en kalldusch”

Publicerad:
Nyedshovs lagkapten Martin Frykberg och hans mannar hade en tuff match i Töcksfors.
Nyedshovs lagkapten Martin Frykberg och hans mannar hade en tuff match i Töcksfors. Foto: Mattias Karlsson

Nyedshov hade chansen att hålla bottenstriden i division 4 vid liv. Töcksfors blev dock numret för stora och kunde till sist vinna komfortabelt.

Det var på lördagen som Nyedshov mötte Töcksfors på bortaplan. Man fick sämsta tänkbara start när hemmalaget gjorde två mål inom loppet av en minut. 2–0 stod sig till halvtid.

– Vi följde vår matchplan och även om vi bjudit på två mål i första halvlek, hade vi ett bra snack i halvtid, säger Tom Persson, tränare i Nyedshov.

Den andra halvleken började inte heller bra. Likt i den första halvleken, släppte Nyedshov in två mål på kort tid och resultatet var plötsligt 4–0.

– Det blev som en kalldusch när Töcksfors gjorde 3–0 och efter det tappade vi energin, säger han.

Resultatet stod sig tills domaren blåste av matchen och slutresultatet skrevs till 4–0 i Töcksfors favör.

Med tre matcher kvar att spela har Nyedshov nio poäng upp till Råtorp på negativ kvalplats. Det innebär att Nyedshov måste vinna de återstående matcherna samtidigt som Råtorp förlorar alla.

På lördag möter Nyedshov redan klara seriesegrarna Forshaga på hemmaplan. I samband med matchen firas också Nyedshovsdagen på Molkoms IP. Flera av föreningens lag spelar matcher under dagen.

Artikeltaggar

FotbollMolkom

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.