Hoppa till huvudinnehållet

När Moderaterna krisar missar oppositionen öppet mål

Publicerad:
Insändarskribenten tycker att oppositionen missar öppet mål genom att inte driva på debatten när det tycks ha blivit skakigt hos Moderaterna.
Insändarskribenten tycker att oppositionen missar öppet mål genom att inte driva på debatten när det tycks ha blivit skakigt hos Moderaterna. Foto: Owe Nilsson / TT

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Två moderater avsäger sig sina politiska uppdrag. De vill inte säga varför men alla som har följt duon Olssons och Fornanders envåldshärskeri i stan, i media, i ”Samverkan Filipstad” (och i egna partiet?) fattar ju vinken.

Det är kris i Moderaterna. Det är kris i ”Samverkan Filipstad” men äntligen sätter någon ner foten! Typiskt att det är två partimedlemmar i den ledande konstellationen som säger ifrån.

Oppositionen är återigen ”tvåa på bollen” och yttrade endast ett ynkligt beklagande över att moderatsystrarna lämnar sina uppdrag. Kan det bli mer ”öppet mål”?? Var är debatten S och V? Nu har ni chansen!

Komvux-gate och Folkets Hus-gate har dominerat halvårets politiska diskussioner följt av Fornanders… Förlåt... Folkhögskolans nedläggning.

Jag förstår att systrarna Jonsson/Jonsson Dahlöv har kommit till insikt om herrarna Olssons och Fornanders maktmissbruk.

Fornander använder samma argument som Komvuxlärarna har gjort genom deras nedläggningsprocess.

Folkhögskolan är Patrik Fornanders bebis. Det var han som tog den till stan. Självklart brinner han för den! Det är ju som alla föräldrar vet. Det är skillnad på mina barn och andras ungar.

Stassarn

Artikeltaggar

DebatterFilipstadModeraternaNedläggningarPatrik FornanderPolitikSamhälle