Hoppa till huvudinnehållet

Märkligt ifrågasättande av opartiskheten – jag oroas över utvecklingen

Publicerad:
Insändarskribenten oroas över råskället politiker emellan i den offentliga debatten, liksom över det ökande antalet fake news-anklagelser mot medier.
Insändarskribenten oroas över råskället politiker emellan i den offentliga debatten, liksom över det ökande antalet fake news-anklagelser mot medier. Foto: Emely Wallo Bergare

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Filip Kowalskis ledare den 20 oktober om Folkets hus såg jag som en konkret och mycket tydlig faktaupplysning, såg inte minsta spår av politiskt ställningstagande.

Ändå ifrågasätter Åsa Hååkman Eriksson (S) i sin insändare 27 oktober trovärdigheten och opartiskheten i artikeln, och undrar över om man i fortsättningen ska kunna lita på Filipstads Tidning.

Vad det var i FT:s ledare som var felaktigt får man dock aldrig veta. Kritiken påminner alltför mycket om en före detta presidents mantra ”fake news!!” när fakta stör den egna politiska agendan.

Folkets hus framtid är inte i fara – det är föreningen som svävar i ovisshetSå har vi fått svar på våra frågor om Folkets hus

Jag har största respekt både för Åsa Hååkman Eriksson (S) och Christer Olsson (M) och alla andra lokala politiker i deras tuffa jobb att försöka skapa ett bra samhälle, men oroas över råskället politiker emellan, och över det ökande antalet fake-news-anklagelser mot medier.

Bosse Landberg

Artikeltaggar

Bosse LandbergChrister OlssonDebatterFilipstads TidningModeraternaPolitikSamhälleSocialdemokraternaÅsa Hååkman Eriksson