Hoppa till huvudinnehållet

Filipstad möter Skoghall på bortaplan

Publicerad:
Skoghalls IBK Herr vann mot Filipstad IBK
Skoghalls IBK Herr vann mot Filipstad IBK

Filipstad möter Skoghall borta i Hammarö Arena i division 2 Värmland herr i innebandy i kväll. Inget av lagen lyckades senast, Skoghall förlorade mot Karlstads IBF Ungdom med 5-9 och Filipstad mot Karlskoga med 5-6.

Skoghall ligger fyra i tabellen inför matchen, medan Filipstad är nia. Nio poäng skiljer lagen åt.

Skoghall har två segrar på tre försök hittills på hemmaplan i serien.

Artikeltaggar

Division 2 VärmlandHammarö ArenaInnebandySkoghalls IBK Herr

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.