Hoppa till huvudinnehållet

Filipstad U spelar mot Kristinehamn på bortaplan

Publicerad:
Kristinehamns IBF vann mot Filipstad IBK
Kristinehamns IBF vann mot Filipstad IBK

Filipstad U möter Kristinehamn borta i kväll i division 4 Värmland östra herr i innebandy. Medan Kristinehamn har åtta poäng så har det gått betydligt tyngre för Filipstad U, som bara har tre poäng. Det efter fyra matcher. Båda lagen förlorade senast, Kristinehamns match mot Heden slutade 4-5 och Filipstad U:s möte med Degerfors IBK blev 3-6.

Kristinehamn är femma i tabellen, medan Filipstad U ligger sjua. Fem poäng skiljer lagen åt.

Kristinehamn är dock obesegrade på hemmaplan, efter tre raka segrar.

Artikeltaggar

BrogårdshallenDivision 4 Värmland östraInnebandyKristinehamns IBF

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.