Hoppa till huvudinnehållet

Filipstad tar emot Kristinehamn

Publicerad:
Filipstads IF förlorade mot Kristinehamns HT
Filipstads IF förlorade mot Kristinehamns HT

Filipstad möter Kristinehamn på hemmaplan på fredagen i Wasahallen i Hockeytrean Värmland. Kristinehamn har inför matchen en vinstsvit på sex segrar i rad. Filipstad blev utan poäng i senaste matchen, mot Viking.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Kristinehamn på hemmaplan, 9-5.

Kristinehamn är obesegrade på bortaplan, efter två raka segrar.

Artikeltaggar

Filipstads IFIshockeyKristinehamns HTWasahallen

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.