Hoppa till huvudinnehållet

Nu kan du boka ett videosamtal med vårdcentralen

Publicerad:
Genom Region Värmlands app Vård i Värmland är det möjligt att nå vårdcentraler som arbetar inom eller på uppdrag av Region Värmland.
Genom Region Värmlands app Vård i Värmland är det möjligt att nå vårdcentraler som arbetar inom eller på uppdrag av Region Värmland. Foto: Håkan Strandman

Nu kan du boka videosamtal med vårdcentralen genom appen Vård i Värmland. På det här sättet går det att få hjälp med besvär som inte kräver fysisk undersökning.

Genom Region Värmlands app Vård i Värmland är det möjligt att nå vårdcentraler som arbetar inom eller på uppdrag av Region Värmland.

Först laddar du ner appen, sedan väljer du din vårdcentral och därefter ser man vilka tjänster som finns.

Tiderna varierar

Det är olika från dag till dag vilka bokningsbara tider som finns. En del vårdcentraler erbjuder egna bokningsbara tider, andra hänvisar i stället till den gemensamma Vårdcentral Värmland.

I appen finns det även fysioterapi och samtalsmottagning. Det finns även möjlighet att få hjälp med att bryta levnadsvanor som inte är hälsosamma. Du kan boka videosamtal med både tobaksavvänjare och hälsocoach.

Det här skriver Region Värmland om på sin hemsida.

Artikeltaggar

ApparRegion VärmlandVård och omsorgVårdcentralerVärmlands län

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.