Hoppa till huvudinnehållet

Oönskade pussar i mataffären och åtal för rattfylleri

Publicerad:
Under den gångna veckan har det rapporterats om åtal och olyckor i FT.
Under den gångna veckan har det rapporterats om åtal och olyckor i FT.

Polisen och räddningstjänsten i Filipstad har haft en del att göra under den gångna veckan. Här är FT:s artiklar om veckans blåsljusnyheter. Klicka på länkarna för att se artiklarna från veckan som gått.

I tisdags inträffade en arbetsplatsolycka i Filipstad. En person fördes till sjukhus i ambulans.

En 63-årig man har åtalats misstänkt för rattfylleri, ringa narkotikabrott och brott mot knivlagen. Polisen stoppades honom när han körde bil på Åsenleden och fattade misstanke om att han var påverkad av något narkotikapreparat.

En kvinna i 45-årsåldern åtalas misstänkt för ofredande. Hon ska ha besökt en mataffär i Filipstad i maj i år och där ha pussat en för henne okänd person på hens ansikte och hals.

Sent under tisdagskvällen inträffade en singelolycka på riksväg 63 väster om Filipstad. En bil tros ha fått sladd på den hala vägbanan och kört in i ett vajerräcke.

Artikeltaggar

Brott, lag och rättFilipstadNarkotikabrottOlyckorOlyckor och katastroferRattfylleriSingelolyckorVeckans blåljus

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.