Hoppa till huvudinnehållet

Filipstad möter Karlstads IBF Ungdom på hemmaplan

Publicerad:
Filipstad IBK vann mot Karlstad IBF Ungdom
Filipstad IBK vann mot Karlstad IBF Ungdom

Filipstad möter Karlstads IBF Ungdom hemma i Filipstads Sporthall i division 2 Värmland herr i innebandy i dag. Karlstads IBF Ungdom vann sin senaste match med 9-4 mot Billingsfors, Filipstad blev besegrat av Skoghall.

Filipstad ligger nia i tabellen inför matchen, medan Karlstads IBF Ungdom är åtta. Sex poäng skiljer lagen åt.

Filipstad har bara 0 segrar på fyra försök hittills på hemmaplan i serien.

Artikeltaggar

Division 2 VärmlandFilipstads sporthallInnebandyKarlstad IBF Ungdom

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.