Hoppa till huvudinnehållet

Filipstad spelar mot Säffle på bortaplan

Publicerad:
Säffle HC vann mot Filipstads IF
Säffle HC vann mot Filipstads IF

Dags för match – Filipstad möter Säffle på bortaplan i Somashallen i HockeyTrean Värmland. Hemmalaget har sju raka förluster, senaste mot Charlottenberg med 1-7. Filipstad förlorade sin senaste match med 3-6 mot Kristinehamn.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Filipstad på hemmaplan med 15-1.

Säffle har bara 0 segrar på fyra försök hittills hemma i serien.

Artikeltaggar

Filipstads IFIshockeySäffle HCSomashallen

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.