Hoppa till huvudinnehållet

Olika syn på vad ansvarstagande betyder – det är svårt att känna förtroende för M

Publicerad:
Insändarskribenten är besviken på majoritetsstyret då hen tycker att det kastar skattebetalarnas pengar i sjön, liksom att det inte vill utreda kostnaderna för vuxnas missbruk.
Insändarskribenten är besviken på majoritetsstyret då hen tycker att det kastar skattebetalarnas pengar i sjön, liksom att det inte vill utreda kostnaderna för vuxnas missbruk. Foto: Henrik Montgomery/TT

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

I fredags morse lyssnade jag på Sveriges radio P4 och fick höra vår ordförande i kommunstyrelsen Christer Olsson (M) bli grillad av en reporter.

Inslaget handlade om att man från kommunledningens håll slängt 2,5 miljoner kronor av skattebetalarnas pengar i sjön när de inte har undersökt kostnaden för byggnationen av biogasanläggningen ordentligt.

Då man heller inte brydde sig om att utreda SFI-frågan innan man offentligt sågade den vid fotknölarna så får man nu gå ut och rekrytera lärare igen när man precis har sparkat iväg alla.

Vidare läser jag i FT under helgen att majoriteten återigen undanhåller siffror för oppositionen angående kostnaderna för vuxnas missbruk.

Det går bra nu Olsson! Du gör verkligen ett förtroendeingivande arbete!

Det enda ni (M) har lyckats med sedan ni kom till makten är envåldshärskeri, förvirring, psykisk mobbing av personal och att utöva ett så uselt ledarskap att till och med medlemmar i ert eget parti avsäger sig sina uppdrag.

Ni har sagt att ”Samverkan Filipstad tar ansvar för kommunens framtid”. Jag måste säga att ni har en ytterst annorlunda syn på ansvar med tanke på ovanstående.

Jag förväntar mig inget svar på min insändare då jag har märkt att tystnaden får tala när sanningen kommer fram.

Missnöjd

Artikeltaggar

Christer OlssonEkonomiFilipstadKommunstyrelsenModeraternaPolitikSveriges Radio P4