Hoppa till huvudinnehållet

Tränarstaben är satt för Nordmark/Filipstad: ”Beskedet har tagits emot väl”

Publicerad:
Reporter Sanna Aronsson Sandberg
Sanna Aronsson Sandberg
sanna.aronssonsandberg@filipstadstidning.se
Manne Buisson, Johan Larsson och Mattias Karlsson utgör Nordmark/Filipstads ledarstab för 2024.
Manne Buisson, Johan Larsson och Mattias Karlsson utgör Nordmark/Filipstads ledarstab för 2024. Foto: Nordmark/Filipstad

Nu är tränarstaben satt för Nordmark/Filipstad. Johan Larsson fortsätter sin post som huvudtränare, även Mattias Karlsson fortsätter att köra även 2024. Ny i ledarteamet blir Manne Buission.

– Det känns kul att köra på, säger Mattias Karlsson.

Han berättar att det även känns bra att få in lite nytt blod i ledningen.

– Johan som huvudtränare har fått till en bra styrning på laget så det blir inspirerade att få fortsätta utveckla den biten ännu mer i år. Känns även bra att få med även Manne i teamet inför kommande säsong, säger han och fortsätter:

– Beskedet har tagits emot väl av spelargruppen och för mig och Johan kommer det innebära otroligt mycket, både vad gäller kompetens och engagemang. Överlag ligger vi mycket längre fram i planeringen inför säsongen 2024, än vad som var fallet inför 2023, vilket känns väldigt lovande.

Artikeltaggar

FilipstadFotbollJohan LarssonMattias KarlssonStyrelser

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.