Hoppa till huvudinnehållet

Exklusiv intervju, cyberattack mot kyrkan och halt i Nordmark

Publicerad:
Reporter Filip Kowalski
Filip Kowalski
filip.kowalski@filipstadstidning.se
brand brandkår
brand brandkår

Polisen och räddningstjänsten i Filipstad har haft en del att göra under den gångna veckan. Här är FT:s artiklar om veckans blåsljusnyheter. Klicka på länkarna för att se artiklarna från veckan som gått.

FT har under veckan publicerat ett reportage i serien Saker vi inte pratar om. Den här gången är det en intervju med den våldtäktsdömde S-politikerns exfru. I den berättar hon om bland annat om övergreppen som pågick under en längre tid.

Svenska kyrkan har blivit drabbad av ett omfattande cyberangrepp. Filipstads församling har dock klarat sig förhållandevis bra.

En man ska ha haft amfetamin i blodet när han körde bil i Nykroppa. Nu åtalas han misstänkt för rattfylleri.

En man i 55-årsåldern åtalas misstänkt för misshandel. Detta sedan han ska ha misshandlat en person på Viktoriagatan i Filipstad.

Under tisdagskvällen var det halt på länsväg 246 i Nordmark. En husbil kolliderade med ett träd och hamnade i diket.

Artikeltaggar

Brott, lag och rättBränderFilipstadFilipstads församlingMisshandelNykroppaRattfylleriSvenska kyrkanVeckans blåljusViktoriagatanÅtal

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.