Hoppa till huvudinnehållet

Nykroppa drar sig ur serien – Dahlöv kliver av

Publicerad:
Reporter Sanna Aronsson Sandberg
Sanna Aronsson Sandberg
sanna.aronssonsandberg@filipstadstidning.se
Filip Dahlöv väljer nu att kliva av sin roll som huvudtränare för Nykroppa.
Filip Dahlöv väljer nu att kliva av sin roll som huvudtränare för Nykroppa. Foto: Mattias Karlsson

Nu står det klart att Nykroppa väljer att dra sig ur seriespelet i division 6 men föreningen lämnar inte in handduken som lag. De är nu anmälda till spel i division 7 under 2024 då det är viktigt för föreningen att hålla verksamheten vid liv.

På grund av förändringen så kommer det även ske ändringar av ledarstaben. Filip Dahlöv som varit huvudtränare för A-laget kommer att kliva av sitt uppdrag och ersättas av Robin Karlberg och Erik Ekendahl. Dock kommer Filip Dahlöv i stället vara aktiv i föreningens styrelse samt hjälpa till kring laget som kommer att spela i division 7.

– Det är en förändring som sker i samförstånd mellan samtliga parter. Det var helt enkelt dags för något nytt, säger Filip Dahlöv.

Artikeltaggar

Filip DahlövFotbollNykroppaStyrelser

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.