Hoppa till huvudinnehållet

Utredning av Trasten 8: ”Lokalerna behöver snyggas till”

Publicerad:
Reporter Pernilla Möllberg
Pernilla Möllberg
pernilla.mollberg@filipstadstidning.se
Lokalerna i Trasten 8 är i behov av ytrenovering, menar Patrik Fornander (M) ordförande i Teknikutskottet.
Lokalerna i Trasten 8 är i behov av ytrenovering, menar Patrik Fornander (M) ordförande i Teknikutskottet. Foto: Filip Kowalski

I måndags hade kommunstyrelsens teknikutskott möte.

I ärendet Fastighetsprojekt 2024 la utskottets ordförande Patrik Fornander (M) ett uppdrag till tekniska chefen Azam Forsberg utreda om det är möjligt att renovera fastigheten Trasten 8.

Azam Forsberg fick i uppdrag att nästa sammanträde med teknikutskottet redovisa en projektbeskrivning på de tilläggsbudgeterade medlen för Trasten 8.

Beskrivningen ska innehålla ytrenovering av sessionssal, grupprum, kapprum och foajé, samt erforderliga inventarier.

– Jag och fullmäktiges presidium kommer att åka ner till Trasten 8 för att titta på lokalerna tillsammans med folk från fastighetsavdelningen. Målsättningen är att kunna göra en ytrenovering och snygga till väggar, tak och eventuellt golv. Men inte till en högre kostnad än vad det var tänkt från början, poängterar Fornander.

Artikeltaggar

Brott, lag och rättKommunstyrelsenModeraternaPatrik FornanderSamhälleTeknikutskottetUtredningar

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.