Hoppa till huvudinnehållet

Formsvaga Filipstad U möter Kristinehamn

Publicerad:
Filipstad IBK förlorade mot Kristinehamns IBF
Filipstad IBK förlorade mot Kristinehamns IBF

Filipstad U jagar en seger när laget möter serieledande Kristinehamn hemma i Filipstads Sporthall. Inför dagens match har hemmalaget tre matcher i rad utan seger i division 4 Värmland östra herr i innebandy. Kristinehamn vann sin senaste match med 6-2 mot Heden.

Kristinehamn vann lagens senaste möte med 17-4.

Kristinehamn är starka på bortaplan, och har fyra segrar på senaste fem bortamatcherna.

Artikeltaggar

Division 4 Värmland östraFilipstads sporthallInnebandyKristinehamns IBF

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.