Hoppa till huvudinnehållet

Simon Morén och Anton Karlsson målgörare när Filipstad U förlorade

Publicerad:
Filipstad IBK förlorade mot Kristinehamns IBF
Filipstad IBK förlorade mot Kristinehamns IBF

Filipstad U förlorade mötet med Kristinehamn hemma med 3-5 (1-2, 0-0, 2-3) i division 4 Värmland östra herr i innebandy på söndagen.

– Jag tycker att vi förlorar med flaggan i topp. Vi gör en bra match över 60 minuter. Vi gör väldigt få misstag men de få vi gör, gör de mål på. Men i det stora hela så gör vi en bra match. De leder serien, tyckte Filipstad U:s tränare Fredrik Bundsen, efter matchen.

Första perioden var jämn. Filipstad U inledde bäst och tog ledningen genom Anton Karlsson efter 3.13, men Kristinehamn kvitterade genom Filip Jerlström. Och Kristinehamn hann också ta ledningen, genom Markus Ståhl.

Andra perioden blev mållös. Kristinehamn hade övertaget även i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 1.18 genom Martin Gustavsson, och gick upp till 1-4 innan Filipstad U kom tillbaka och reducerade till 3-4.

Innan matchen var över hade Kristinehamn gjort 3-5.

Markus Ståhl gjorde ett mål för Kristinehamn och spelade fram till två mål.

Med två omgångar kvar är Filipstad U på sjätte plats i tabellen, och Kristinehamn leder serien.

Fredag 23 februari 19.30 spelar Filipstad U borta mot Åsmyra.

Artikeltaggar

Division 4 Värmland östraFilipstads sporthallInnebandyKristinehamns IBF

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.